Werkwijze

Spuitwerk

Premium

Hanno Beestman pakt graag de spuit voor het schilderen van deuren, lambriseringen, radiatoren en wanden binnenshuis. Hij beheerst deze techniek als geen ander.

Schoon

Ongemerkt

Hanno Beestman Schilderwerken hecht waarde aan een schone werkomgeving: voor zichzelf én voor de bewoners. Schuurwerk wordt op één, hooguit twee dagen geconcentreerd.

Duurzaam2

Duurzaam

De aanpak garandeert schilderwerk dat jarenlang blijft stralen. Zijn zorg voor de laag onder het schilderwerk – het houtwerk – ligt aan de basis van de kwaliteit die hij levert.

Met afstand het beste resultaat

Hanno Beestman pakt graag de spuit voor het schilderen van deuren, lambriseringen, radiatoren en wanden binnenshuis. Hij beheerst deze techniek als geen ander. Met uiterste precisie en afplaktape bepaalt hij de grens tussen vlakken die wel en niet geraakt moeten worden. ‘Het resultaat dat spuiten biedt, is veruit het mooiste. Je brengt in feite een nevellaag aan die zich gelijkmatiger verdeelt dan de laag die je met de kwast aanbrengt. Met de water gedragen verven luistert dat vrij nauw.’

Schone werkomgeving

Schone werkomgeving

Hanno Beestman Schilderwerken hecht waarde aan een schone werkomgeving: voor Hanno Beestman zelf én voor de bewoners. Schuurwerk wordt op één, hooguit twee dagen geconcentreerd. Stofafzuiging, stofschotten en ventilatieboxen met hepa-filters voorkomen dat stof door de ruimte dwarrelt. Stuclopers en andere beschermende materialen voorkomen ongelukkige beschadigingen van vloeren en meubilair. Gereedschap ligt geordend in stapelbare kratjes. Hanno Beestman lapt zelfs de bovenramen. ‘Dan loopt het vuil van het glas bij de eerste de beste regenbui ook niet meteen over het schilderwerk.’

Duurzaam oog

De aanpak van Hanno Beestman garandeert schilderwerk dat jarenlang blijft stralen. Zijn zorg voor de laag onder het schilderwerk – het houtwerk – ligt aan de basis van de kwaliteit die hij levert. Of het nou om een kozijn of een dakoverstek gaat, het hout wordt onderworpen aan een grondige inspectie. Delen waarvan de kwaliteit minder zijn, worden vervangen. Oude verflagen worden, als zij de kwaliteit van de nieuwe laag in de weg zitten, verwijderd. Knoesten en onregelmatigheden worden eerst met de frees, daarna met de schuurmachine aangepakt.