Hanno Beestman; huisschilder regio hilversum

Schilder regio Hilversum die het vak als geen ander verstaat

Hanno Beestman: Schilder regio Hilversum, tilt de kwaliteit van schilderwerk naar een hoger niveau. Dat begint bij de uitgebreide analyse waarin duurzaamheid centraal staat. Huizen in de regio Hilversum bijvoorbeeld, hebben een andere behandeling nodig. Daarom wordt die knoest niet vlak geschuurd, maar uitgefreesd. Die glaslat moet net even anders geplaatst worden. Zo wordt hemelwater beter wordt afgevoerd. Hierdoor blijft er geen water staan en blijft de laklaag langer mooi. Het zijn verbeteringen die het ervaren oog van Hanno Beestman niet ontgaan.

Schuren gebeurt vanuit de overtuiging dat elk geslaagd project daar begint. Minutieus wordt het houtwerk gecontroleerd of het voldoende mat oogt. Dat is immers cruciaal voor het aanbrengen en goede hechting van de laklaag. Voor het aflakken gebruikt Hanno Beestman graag de verfspuit. Deuren (ook paneeldeuren met glasinleg!), lambriseringen, radiatoren en wanden ogen strakker, verfijnder. Zodat je weet wat je aan moet als schilder in de regio Hilversum met de huizen. Met zijn tot in perfectie doorgevoerde afplaktechnieken staat hij borg voor strakke belijningen.

Klantgericht, met plezier!

‘Natuurlijk doe ik mijn werk voor de eigenaar van de woning, mijn klant. Maar ik vind het belangrijk dat ik zelf ook plezier in mijn werk heb. Tijd is kostbaar, het leven is kort, te kort om zonder plezier te werken. Dat zou ik absoluut niet willen.

‘Ik heb altijd mijn eigen ideeën over klantgerichtheid gehad. Ik ben de schilder die de bewoners zo min mogelijk tot last is. “Bent u morgen niet thuis, mevrouw? Goed, dan gaan we niet vandaag, maar morgen schuren.” En als de buurvrouw haar wasgoed buiten te drogen heeft hangen, waarschuw ik haar even voordat ik daarmee begin. Kleine dingetjes, die zoveel verschil maken.’

Genoeg gelezen?